CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Veel enthousiaste reacties op Familiedag NoordVliet

jul
16

Zaterdag 14 juli jl. was de familiedag op locatie NoordVliet van CombiVliet in Middenmeer. Honderden familieleden, vrienden en kennissen kwamen kijken waar de betreffende CombiVliet medewerker zijn of haar tijd nou eigenlijk doorbrengt....

De één als scholier een aantal uur per week op zaterdag en in de vakanties en de ander wekelijks minimaal 40 uur per week. Vol trots lieten de medewerkers het bedrijf zien.

Speciaal voor de dag waren de nieuwe kas, een deel van een kas in bedrijf (met de planten achter het plastic), de verwerkingsruimte, het energiecentrum en de openbare ruimten opengesteld.

“Op dit moment wordt de zesde kas van 12 ha gereed gemaakt voor de teelt. Het betonpad is net gestort en eerdaags worden de teeltgoten geprofileerd. In september zullen hier de nieuwe planten gaan groeien,” vertelt Roy van Vliet (locatiemanager)

De dag was een succes. Kinderen konden zien waar hun vader of moeder elke dag heen gaat en ouders konden zien waar hun kind in de vroege morgen heen gaat elke zaterdag. Op deze locatie niet alleen met de fiets maar ook met gratis busvervoer wat speciaal rijdt voor scholieren uit de regio. Zeker nu de zomer vakantie is begonnen, zullen er dagelijks scholieren werken.

“Veel mensen gaven aan onder de indruk te zijn van het bedrijf. Niet alleen van de omvang en hoe het is georganiseerd, zoals ik had verwacht, maar de meeste reacties kreeg ik over het enthousiasme van de medewerkers. Dat vond ik bijzonder! Eén van onze kernwaarden is passie en dit streven we ook na. De meeste mensen zijn hier vijf dagen per week dus het is belangrijk dat ze het leuk vinden wat ze doen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen goed kunt worden in je vak als passie hebt voor het vak, ” volgens Martine van der Meer (HRM & Communicatie)

Naast rondleidingen, konden er ook verschillende tomaten geproefd worden. In het Westland heeft CombiVliet ook kleine tomaatjes; cherry- en snoeptomaatjes. Ook werd uitgelegd hoe de tomaten op een biologische manier worden geteeld met hommels en natuurlijke bestrijders. Want tomaten telen is een vak apart, daar waren de bezoekers het over eens.

Laatste nieuwsbericht

apr
29

Gefeliciteerd , een vaste baan!

Bij Tomatenkwekerij CombiVliet werken verschillende mensen, uit verschillende landen, uit verschillende woonplaatsen, met verschillende achtergronden en ook met verschillende mogelijkheden. Want...

Lees het hele bericht
apr
09

Kom in de Kas 2019

Deze keer was Kom in de Kas in Maasland in regio Westland. Mooi gebied met mooie bedrijven. Vrij nieuwe en wat grotere bedrijven. De diversiteit aan bedrijven en teelten was groot. Dit jaar geen tomatenbedrijf wat de deuren open zetten, maar de productgroep Tomaten was present!

Lees het hele bericht