Werk & Carrière
7

Verzekerd van een goede baan in Nederland.

Samen werken aan een toekomst

Met het werkplezier van CombiVliet.

Werken bij CombiVliet

Voor kortere of langere tijd aan de slag in een ander land? Kies voor Nederland.

Kies voor een sector waarin je verzekerd bent van een baan. En kies vooral voor een bedrijf waar jij meetelt: CombiVliet. We zijn één van de grootste telers van tomaten in Europa. Die telen we op zeven verschillende locaties in Nederland. In het seizoen werken we met medewerkers die verschillende werkzaamheden in de kas voor ons met zorg uitvoeren. We hebben altijd wel iets wat bij jou past als persoon.

Samen groeien

Niet zomaar een ‘inleenkracht’.

Wat is het voor werk?
Werken in de kassen is bij een bedrijf als CombiVliet seizoenswerk. In de zomer beginnen we meestal ’s-morgens vroeg. Dan ben je in de middag eerder klaar.

Je hebt altijd collega’s om je heen. Mensen uit allerlei landen met verschillende culturele achtergronden. Je kunt voor een paar maanden terecht, maar ook langer als je wilt. NL Jobs kan ook voor jaarrond werk zorgen waarbij in het laagseizoen werk in een andere branche wordt aangeboden.

En wil je verder groeien naar een vaste en zelfstandige baan? Dan kun je zelfs de leiding krijgen over een eigen team of een specialisatie ontwikkelen.

Werkplezier verzekerd
Bij CombiVliet ben je niet zomaar een ‘inleenkracht’. Wat we doen in onze kassen, doen we samen. Daarom vinden we goede arbeidsomstandigheden belangrijk. Daarom betalen we je een eerlijk loon. Daarom kunnen we je een MBO-opleiding aanbieden. En daarom doen we nog veel meer om jou met plezier te laten werken. Ons uitzendbureau ontzorgt je in alles. Bijvoorbeeld zorgen voor goede huisvesting, vervoer van en naar het werk en medische begeleiding.

Geïnteresseerd?

We bieden jou graag de kans op een mooie toekomst. Help je ons bij onze productiewerkzaamheden in de kas in het seizoen?

Via ons eigen uitzendbureau NL Jobs kun je reageren.