Werk & Carrière
7

25-jarig jubileum Peter van Dijk bij CombiVliet

Vrijdag jl. vierde Peter van Dijk zijn jubileum bij CombiVliet met een gezellig feestje met collega’s, kinderen en kleinkinderen. De taart had hij natuurlijk 14 april jl. al in ontvangst genomen.

Bedrijfsleider. Een rol die hem goed paste.

April 1997 begon hij als assistent-bedrijfsleider op MaasVliet.

In de loop van 1998 werd hij bedrijfsleider. Een rol die hem goed paste. Altijd strak op de planning, streng maar rechtvaardig en vooral een fijne vent om mee te werken. Maar zijn grootste kracht ligt misschien wel in het bouwen van een goed team. In al die jaren heeft hij veel mensen zien komen en gaan, maar hij wist het elke keer weer voor elkaar te krijgen een goed team mensen te creëren. Bij zijn officiële jubileum een paar weken geleden, zei hij: “De sleutel tot een goed team is om de mensen in hun waarde te laten.” En dat doe hij dan ook. Ook scholieren en inleenkrachten weet hij zo te motiveren dat ze graag terugkomen op zijn locatie Maasvliet. Daar mag hij trots op zijn.

Zijn team is niet het enige wat veranderde bij CombiVliet. Wat ook veranderde, was de grootte van het bedrijf. “Sinds ik bij CombiVliet werk, is het bedrijf ieder jaar met vijf hectare gegroeid.” Door die veranderingen kreeg hij na 21 jaar cherrytomaten, in 2019 snoeptomaatjes, Santa’s. Hier heb hij zelfs Groentennieuws nog mee gehaald!
Dit jaar heeft hij de knoop doorgehakt om het rustiger aan te gaan doen en in een andere functie verder te gaan bij CombiVliet. Dat getuigt van kracht om voor jezelf te kiezen! Inmiddels is hij bezig Koen Verbeek op te leiden tot bedrijfsleider, zodat hij het stokje definitief kan overdragen.

Namens CombiVliet bedankt voor je inzet, loyaliteit en humor de afgelopen 25 jaar. We hopen nog vele jaren en in goede gezondheid met je samen te werken!