CombiVliet

Werken bij CombiVliet?

Blogs over tomaten en zo...

We schrijven regelmatig blogs voor nieuwssites uit de branche. U vindt hier onder andere onze geplaatste blogs. Alles wat wij meemaken komt voorbij. Medewerkers schrijven op persoonlijke titel.

Mocht u zelf een leuk blogbericht hebben of een interessant onderwerp waarover geschreven kan worden, neem dan contact op met Martine van der Meer.

mrt
09

Dat is niet bijzonder, dat is raar……

Door: Martine van der Meer

We lachen het hardst op zondagavond om de afleveringen van 'De Luizenmoeder'. Die serie waarin alles zwààr overdreven wordt rondom het lief en leed op school(plein). Maar als we eerlijk zijn...

Lees het hele bericht
feb
05

Hoe hard zijn principes als je ingehaald bent door de tijd?

Door: Martine van der Meer

Ik wil niet betalen voor mensen waar inmiddels genoeg werk voor is, die een jaar langer thuis ‘mogen’ blijven. Ik wil niet dat standaard een percentage van mijn brutoloon wordt afgehaald. Ik wil hier zelf over beslissen!

Lees het hele bericht
jan
18

Wat brengt de toekomst ons?

Door: Martine van der Meer

Vangelia Pandeva Dimitrov haalde vaker de kranten. Zo voorspelde de blinde Bulgaarse de aanslagen van 11 september, de tsunami in 2004, de Brexit en de opkomst van Islamitische Staat.

Lees het hele bericht
dec
11

Ze geloofden dat ze het niet konden….

Door: Martine van der Meer

Ik lees weleens van die verhalen die je tot nadenken zetten. Ik hou daarvan, want iets van een andere kant bekijken, kan nieuwe inzichten en kansen geven.

Lees het hele bericht

Meer blogs

Wil je meer weten over onze visie?

dat kan, dat willen we je graag vertellen