CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Blogs over tomaten en zo...

We schrijven regelmatig blogs voor nieuwssites uit de branche. U vindt hier onder andere onze geplaatste blogs. Alles wat wij meemaken komt voorbij. Medewerkers schrijven op persoonlijke titel.

Mocht u zelf een leuk blogbericht hebben of een interessant onderwerp waarover geschreven kan worden, neem dan contact op met Martine van der Meer.

jun
08

Hetzelfde en toch anders!

Door: Martine van der Meer

Ik verbaas me er altijd over dat gehaktballen bij iedereen anders smaken. Geef mensen dezelfde basis aan ingrediënten en er komt bij iedereen wat anders uit.

Lees het hele bericht
mei
10

Denk niet aan een roze olifant!

Zo werkt ons brain dus niet… Ons brain kent het woordje ‘niet’ niet. Als je tegen iemand zegt NIET aan een roze olifant denken, is dat juist het eerste waar diegene aan denkt. Dat heeft te maken met de manier waarop onze hersenen werken.

Lees het hele bericht
apr
15

Ben jij een soort “Jan Doedel”?

Door: Martine van der Meer

Je hebt van die mensen die beginnen te praten, zonder kop en staart aan hun verhaal. Je hebt mensen die een interessant verhaal hebben, maar het zo saai brengen dat je al snel afhaakt. Je hebt...

Lees het hele bericht
mrt
15

Wat denk je dat je voorstelt?

Stel dat je niks voorstelt, maar je denkt dat je heel wat voorstelt. Dan krijg je een bepaald gedrag wat niet past bij de werkelijkheid. Ik heb een gans als huisdier die denkt dat hij een soort dinosaurus is; groot, sterk en angstaanjagend.

Lees het hele bericht
feb
12

Gedraag je!!

Als kind leren we van onze ouders en op school dat we ons moeten gedragen. Daarmee bedoelen we dat we ons aan moeten leren passen aan de situatie en omgeving. Af moeten tasten, wat ‘normaal’ is en...

Lees het hele bericht
jan
18

Waar kom je terecht?

Door: Martine van der Meer

Dat weet je nooit, want op de foto’s in de vakantiemagazines, ziet het er altijd mooi uit, totdat je er bent, dan zie je hoe het werkelijk is. Soms valt het tegen, soms valt het mee. Dat weten we allemaal, we moeten rekening houden met de realiteit.

Lees het hele bericht
dec
14

Undercover arbeidsmigrant

Door: Martine van der Meer

Ik hoor regelmatig van die horrorverhalen over arbeidsmigranten in de media, waarvan ik denk; waar dan, wie doet dat, wat gebeurt daar in hemelsnaam?

Lees het hele bericht
nov
24

Het is heel makkelijk om ergens tegen te zijn...

Door: Martine van der Meer

Er zijn steeds meer mensen die ‘tegen’ zijn. En daar reageren andere mensen dan weer op, dat ze tegen die mensen zijn. Het gaat tegen elkaar op anno 2020! Tegen iets zijn, is het makkelijkst. Vooral online. Tegenwoordig is het zelfs een beroep; ‘beroepsdemonstrant’ worden. Je wordt ingehuurd om...

Lees het hele bericht

Meer blogs

Wil je meer weten over onze visie?

dat kan, dat willen we je graag vertellen