CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Sterke wortels

Nadat grondlegger Petrus Cornelis van Vliet midden jaren 50 het tuinbouwbedrijf startte, nam zoon Theo op 20-jarige leeftijd het stokje over.

Het bedrijf werd groot in het telen van Cherrytomaten en het leveren van maatwerk aan haar afnemers. Het groeide uit tot een bedrijf met vestigingen in Westland, Rilland en Middenmeer.

Ook de directie breidde uit met naast algemeen directeur Theo van Vliet, operationeel directeur Edwin de la Combé, financieel directeur Eric van Heijningen en (zoon) Roy van Vliet als locatiemanager NoordVliet. Per 1 juli 2022 is Roy van Vliet Algemeen Directeur geworden van CombiVliet en heeft Theo van Vliet hierin opgevolgd, Theo heeft alleen nog een adviserende rol binnen CombiVliet.

Verschillende samenwerkingsverbanden zijn aangegaan op het gebied van veredeling, energie, arbeid, inkoop, automatisering, verpakken, logistiek, verkoop en marketing.

Naast snoeptomaatjes worden er vandaag de dag grove trostomaten, midden grove trostomaten en cocktailtomaten geteeld met behulp van de meest moderne en duurzame teelttechnieken.

De focus voor de toekomst ligt op het optimaliseren van de organisatie(s) in de keten, zodat CombiVliet jaarrond een goed en betrouwbaar product levert naar de wensen van de klant.

"Samen Groeien", is ons motto

Meer weten over onze samenwerkingen?