CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Medewerkers

Goede en gemotiveerde mensen aan onze organisatie binden en goed zijn voor onze medewerkers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij werken dagelijks met zo’n 85 vaste mensen aan het telen van de beste tomaten. Naast onze vaste medewerkers die het kader vormen van de organisatie, hebben we ook een flexibele groep aan medewerkers die ons helpen.

Bij CombiVliet heeft iedere medewerker z’n specialiteit, zo kunnen we alles zo goed mogelijk doen, met volledige aandacht. Elke tuin heeft een specialist op het gebied van arbeid, teelt en gewasbescherming die verantwoordelijk is voor dat specifieke onderdeel. Dit vaste team versterkt elkaar doordat alles in nauw overleg wordt afgestemd. De natuur is namelijk onvoorspelbaar en het weer kan van grote invloed zijn op onze planten. Het doel is het beste uit onze planten te halen en dan kan alleen door een optimale samenwerking tussen mensen!

Vanuit Maasdijk ondersteunen we de verschillende locaties, veel werkzaamheden worden centraal vanuit Maasdijk aangestuurd. Denk aan energiemanagement, administratie, ICT, marketing, HRM, communicatie, kwaliteit, veiligheid, certificering.

Onze productiewerkzaamheden worden ingevuld door de inzet van flexibele medewerkers in verband met de seizoensdrukte.

Benieuwd naar onze kernwaarden?

Hiermee onderscheiden we ons.