CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Niet één, maar twee sleuteloverdrachten bij CombiVliet

Door: Martine van der Meer
jul
11

Vrijdag 1 juli jl. was de officiële sleuteloverdracht van Theo van Vliet naar zijn zoon Roy van Vliet die zijn functie van Algemeen Directeur over heeft genomen. Echter dit was niet de enige sleuteloverdracht die dag, want ook op onze locatie MaasVliet in Maasdijk werd er een sleutel overgedragen.

Peter van Dijk, die dit jaar 25 jaar in dienst was bij CombiVliet en al deze jaren bedrijfsleider was op één van de locaties in Maasdijk, gaf het ‘spreekwoordelijke stokje over’ aan zijn opvolger Koen Verbeek. “Peter heeft gekozen voor minder werken en meer vrijheid, een mooie keuze! Hij blijft bij CombiVliet werken in een andere functie en gaat meer genieten van het leven. Een keuze waar menigeen jaloers op is¨, vertelt Martine van der Meer (HRM en Communicatie CombiVliet).

Als directie van CombiVliet wensen we beiden een mooie toekomst toe, Koen met het opbouwen van zijn carrière en Peter met het opbouwen van een mooi leven na hard gewerkt te hebben!

Laatste nieuwsbericht

jul
11

Niet één, maar twee sleuteloverdrachten bij CombiVliet

Door: Martine van der Meer

Vrijdag 1 juli jl. was de officiële sleuteloverdracht van Theo van Vliet naar zijn zoon Roy van Vliet die zijn functie van Algemeen Directeur over heeft genomen. Echter dit was niet de enige...

Lees het hele bericht
jun
30

Nieuwe Algemeen Directeur voor CombiVliet

Per 1-7-2022 zal Roy van Vliet zijn vader opvolgen als Algemeen Directeur van tomatenkwekerij CombiVliet. Roy is vanaf de start van de bouw van NoordVliet (de grootste locatie van CombiVliet in Middenmeer) de uitdaging aangegaan als locatiemanager en heeft hier de afgelopen jaren de nodige...

Lees het hele bericht