CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Onze producten

CombiVliet teelt snoeptomaatjes, rode en gele troscherrytomaten, grove trostomaten, midden grove trostomaten en cocktailtomaten.

Onze tomaten zijn door jarenlange selectie en veredeling steeds verder afgestemd op de veranderende behoefte van onze afnemers. Onze tomaten zijn smaakvolle en gezonde vruchten en bevatten veel vitamine C, A, B1, B2 en B6 en de mineralen kalium, fosfor en magnesium.

Onze tomaten bevatten tevens lycopeen, een stof die de menselijke cellen kan beschermen tegen de nadelige invloeden van stikstofdioxiden.

Onze tomaten hebben een volle smaak en zijn geteeld met maximale aandacht voor duurzaamheid en veiligheid. Wij zijn ons er altijd bewust dat we voedsel produceren. We beschikken over alle relevante certificaten op het gebied van hygiƫne, voedselveiligheid en veilige arbeidsomstandigheden.

Onze tomaten gaan zowel naar binnen- en buitenland, onder verschillende merknamen van Harvest House.

Cocktailtomaten

Deze cocktail trostomaten zijn met hun helderrode kleur en glanzende vruchten een lust voor het oog. Ze smaken heerlijk zoet en knapperig. Uitermate geschikte voor frisse salades.

Vruchtgewicht: 35-45 gram
Brix: 8-9
Beschikbaarheid: jaarrond

Snoeptomaatjes

Onze snoeptomaatjes (Santa’s) ook wel mini pruimtomaatjes genoemd, hebben een ovale vorm en mooie rode kleur. Krachtig en sappig van smaak. Door de intense zoete smaak is dit tomaatje heerlijk uit het vuistje te eten, maar ook erg lekker op de grill of in salades

Vruchtgewicht: 11-14 gram
Brix: 8-9
Beschikbaar: jaarrond

Trostomaten

Onze grove en midden grove trostomaten zijn stevige tomaten die lijken op een vleestomaat. Ze zijn heel geschikt voor soepen, sauzen, maar ook als salade worden ze erg gewaardeerd.

Vruchtgewicht: 110-140 gram
Brix: 6-7
Beschikbaarheid: jaarrond

Tros cherrytomaten rood

Onze rode tros cherrytomaten zijn als honing zo zoet. Echt iets voor mensen die houden van het natuurlijke zoet van een vrucht. Deze tomaatjes kunnen een gerecht op een gezonde wijze net dat bijzondere zoete smaakje geven. Ook om zo te eten een traktatie!

Vruchtgewicht: 16-20 gram
Brix: 9-11
Beschikbaarheid: jaarrond

Tros cherrytomaten geel

Onze gele tros cherrytomaten zijn ook heel zoet en hebben zelfs de ‘gouden’ kleur van honing. Nieuw in ons assortiment. Echt iets voor mensen die houden van het natuurlijke zoet van een vrucht, maar iets speciaals willen. Deze tomaatjes kunnen een gerecht op een gezonde wijze net dat bijzondere zoete smaakje geven. Ook om zo te eten een traktatie!

Vruchtgewicht: 16-20 gram
Brix: 9-12
Beschikbaarheid: jaarrond

Waar worden onze producten geteeld?

Onze locaties in Westland, Middenmeer en Rilland