CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Scholieren

CombiVliet heeft regelmatig plaats voor scholieren die op zaterdagochtend en in de vakanties bij willen verdienen!

Vanaf 13 jaar ben je welkom bij ons te komen werken! Je eigen geld verdienen. We hebben drie vestigingen in Nederland dus het is belangrijk dat je op het formulier aangeeft bij welke vestiging je wilt werken.

We vinden het belangrijk en leuk met jonge mensen te werken! Je uurloon is hoger dan het cao-loon. We hebben een speciale bonusregeling, zodat je bovenop je uurloon 25% extra bij kunt verdienen. Ook hebben we een speciale app, waarmee je je gewerkte uren in kunt zien en de planning regelt wanneer je komt werken. Door allerlei doelen te bereiken, kun je ook nog eens CombiCoins verdienen via deze app.

Meer informatie hierover ontvang je als je contact hebt gehad met de bedrijfsleider van deze vestiging. Verder organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers, die ook gezellig zijn voor scholieren.

Het is voor ons belangrijk dat je op zaterdag van 7.00 tot ca. 12.30 uur beschikbaar bent. We verwachten dat je minimaal 3 van de 4 zaterdagen kunt komen werken.
Scholieren die bij ons op de zaterdagen werken, hebben ook de mogelijkheid op doordeweekse vrije dagen of tijdens
de vakanties te komen werken.

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren op een bijbaan als scholier bij CombiVliet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Waar wil je werken?

Bekijk de locaties van CombiVliet