CombiVliet

Werken bij CombiVliet?

Scholieren

CombiVliet heeft regelmatig plaats voor scholieren die op zaterdagochtend en in de vakanties wat bij willen verdienen!

Vanaf 13 jaar ben je welkom bij ons te komen werken. We hebben drie vestigingen dus het is belangrijk dat je op het formulier aangeeft bij welke vestiging je wilt werken. We hebben op een aantal vestigingen een wachtlijst, dus het is mogelijk dat je op de lijst komt te staan. Zodra we een plekje hebben, nemen we contact met je op.

We vinden het belangrijk en leuk om met jonge mensen te werken! We hebben een speciale bonusregeling, zodat je bovenop je basisuurloon extra bij kunt verdienen. Meer informatie hierover ontvang je als je contact hebt gehad met de bedrijfsleider van de vestiging. Verder organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers, die ook gezellig zijn voor scholieren.

Het is voor ons belangrijk dat je op zaterdag van 7.00 tot ca. 12.30 uur beschikbaar bent, het hele jaar door.
Scholieren die bij ons op de zaterdagen werken, hebben ook de mogelijkheid op doordeweekse vrije dagen of tijdens
de vakanties te komen werken.

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren op een bijbaan als scholier bij CombiVliet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op dit moment hebben we geen plek meer voor scholieren in het Westland. Wij verwijzen je door naar een collega-bedrijf, Lans die ook een aantal vestigingen heeft in het Westland. Zo krijg je toch de kans als scholier wat bij te verdienen. Via deze link kun je je inschrijven.

Waar wil je werken?

Bekijk de locaties van CombiVliet