CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Werken bij...

Naast goede producten, een goede visie en goede strategie├źn, zijn goede mensen minstens zo belangrijk. Zij zijn het ‘kloppend hart’ van onze organisatie.

Zonder deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn we nergens. Het is de combinatie van doeners, denkers, specialisten en alleskunners die ons bedrijf kleur geeft.

We streven ernaar onze organisatie continue te verbeteren. Hierin zijn onze medewerkers het belangrijkste kapitaal. Hun ontwikkeling, inzet en idee├źn zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Goede en gemotiveerde mensen aan onze organisatie binden en goed zijn voor onze medewerkers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit willen we bereiken door de volgende speerpunten:

  • Het zijn van een betrouwbare werkgever.
  • Het hanteren van een goed sociaal beleid.
  • Het belangrijk vinden dat medewerkers passie en plezier hebben in hun werk, waardoor zij zich meer betrokken voelen en zo een maximale bijdrage leveren aan onze doelstellingen.
  • Het bieden van mogelijkheden aan medewerkers zich te kunnen ontwikkelen tot specialisten binnen hun vakgebied.

Sluiten onze vacatures niet aan bij jouw wensen en/of ervaring? Hebben we geen gerichte vacature, maar ben je ervan overtuigd dat je een meerwaarde voor ons bedrijf kunt zijn, dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen.
Geef hierin duidelijk aan waarom je vindt dat je bij CombiVliet past en welke functie je zoekt.

Passen jouw talenten bij onze kernwaarden?

Kijk hier!