CombiVliet

Aan de slag als scholier Werken bij CombiVliet?

Bouwupdate NoordVliet fase 4 - week 34 2016

aug
26

De tijd is aangebroken dat de kas gereed is voor de planten. Ook is er begonnen met het aanleggen van aardwarmte. Lees meer in deze bouwupdate.

Op verzoek van de buitenwereld, houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen op onze locatie in Middenmeer-Noord Holland. We zullen daarom regelmatig iets laten horen vanuit Agriport A7!

Inmiddels zitten we een week voor het poten van de nieuwe planten in kas 4, de meeste bouwpartners zijn klaar met hun werkzaamheden in de kas.
De Firma Hofman uit Maasdijk heeft de sanitaire voorzieningen in de kas weer gerealiseerd, net als alle voorgaande jaren.
Siem heeft er dit jaar extra zijn best op gedaan, zoals u op de foto’s kunt zien!
De HT verwarmingsgroepen in de kas zijn geïsoleerd door H2i Isolatie BV.
Tussen de bedrijven door heeft CombiVliet zelf de semileidingen gemonteerd aan het pad en de kopgevels.
Ook de Netafim druppelslangen zijn op tijd geleverd en inmiddels onder de teeltgoot gemonteerd.
De dames van NL Jobs zijn bezig om de druppelaars in de steenwol matten te steken.
Onder deskundige begeleiding van FormFlex worden op dit moment de teeltgoten perfect op afschot afgesteld.

Los van al deze arbeidsintensieve werkzaamheden in de kas, zijn we elders op het terrein van NoordVliet bezig met de voorbereidingen voor de komst van aardwarmte.
In het eerste energiecentrum is reeds een eerste warmtewisselaar geplaatst die gekoppeld gaat worden aan de aanwezige verwarmingsinstallatie.
Door Roy van Vliet en Jacobus Dalm is er goed nagedacht over deze inpassing, de uitdaging is natuurlijk om het retourwater zo koud als mogelijk terug te sturen.
In opdracht van ECW is VB Climate bezig met de ondergrondse leidingwerken.

Dus er gebeurt veel in Middenmeer. We houden jullie op de hoogte.

Foto-album

Laatste nieuwsbericht

dec
14

Mini troscherries uit Rilland

Dat is uniek voor CombiVliet, of toch niet? “De eerste teelt op deze toen nieuwe vestiging in Rilland in 2005, was ook cherrytomaten aan de tros. Doordat de markt om grotere tomaten vroeg, zijn we...

Lees het hele bericht
sep
28

CombiVliet bij Topsprekersavond Tuinbouwjongeren 2021

Hoe mee veranderen in een wereld die continue verandert? Dat was maandagavond 27 september het onderwerp van gesprek tijdens de Topsprekersavond 2021 van Tuinbouw Jongeren Westland en Oostland in het World Horti Centre in Naaldwijk.

Lees het hele bericht