CombiVliet

Werken bij CombiVliet?

Bouwupdate NoordVliet fase 4 - week 34 2016

aug
26

De tijd is aangebroken dat de kas gereed is voor de planten. Ook is er begonnen met het aanleggen van aardwarmte. Lees meer in deze bouwupdate.

Op verzoek van de buitenwereld, houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen op onze locatie in Middenmeer-Noord Holland. We zullen daarom regelmatig iets laten horen vanuit Agriport A7!

Inmiddels zitten we een week voor het poten van de nieuwe planten in kas 4, de meeste bouwpartners zijn klaar met hun werkzaamheden in de kas.
De Firma Hofman uit Maasdijk heeft de sanitaire voorzieningen in de kas weer gerealiseerd, net als alle voorgaande jaren.
Siem heeft er dit jaar extra zijn best op gedaan, zoals u op de foto’s kunt zien!
De HT verwarmingsgroepen in de kas zijn geïsoleerd door H2i Isolatie BV.
Tussen de bedrijven door heeft CombiVliet zelf de semileidingen gemonteerd aan het pad en de kopgevels.
Ook de Netafim druppelslangen zijn op tijd geleverd en inmiddels onder de teeltgoot gemonteerd.
De dames van NL Jobs zijn bezig om de druppelaars in de steenwol matten te steken.
Onder deskundige begeleiding van FormFlex worden op dit moment de teeltgoten perfect op afschot afgesteld.

Los van al deze arbeidsintensieve werkzaamheden in de kas, zijn we elders op het terrein van NoordVliet bezig met de voorbereidingen voor de komst van aardwarmte.
In het eerste energiecentrum is reeds een eerste warmtewisselaar geplaatst die gekoppeld gaat worden aan de aanwezige verwarmingsinstallatie.
Door Roy van Vliet en Jacobus Dalm is er goed nagedacht over deze inpassing, de uitdaging is natuurlijk om het retourwater zo koud als mogelijk terug te sturen.
In opdracht van ECW is VB Climate bezig met de ondergrondse leidingwerken.

Dus er gebeurt veel in Middenmeer. We houden jullie op de hoogte.

Foto-album

Laatste nieuwsbericht

apr
09

Kom in de Kas 2019

Deze keer was Kom in de Kas in Maasland in regio Westland. Mooi gebied met mooie bedrijven. Vrij nieuwe en wat grotere bedrijven. De diversiteit aan bedrijven en teelten was groot. Dit jaar geen...

Lees het hele bericht
nov
16

De laatste cherry’s van CombiVliet……

Deze week plukte CombiVliet de laatste cherrytomaten op locatie MaasVliet in Maasdijk. “We hebben dit soort tomaten 28 jaar geteeld en gaan nu afscheid nemen van onze cherrytomaten. Dit is voor ons een moment waar we bij stil staan. Onze bedrijfsleider Peter van Dijk heeft op deze locatie in de...

Lees het hele bericht